jueves, 12 de diciembre de 2013

Compromís denuncia la falta de manteniment de les instalacions esportives

Des de Compromís per Crevillent volem denunciar l’estat d’abandonament que pateixen diverses instal·lacions esportives de la nostra localitat.

És sabut per part de tots els i les esportistes crevillentins i crevillentines que les infraestructures de les que gaudim precisament no es troben en les millors condicions. La majoria de les instal·lacions presenten un estat lamentable, posem per exemple la ciutat esportiva nord Clara Campoamor, o l’anexe juntament a tot allò que envolta el camp de gespa artirficial com les grades i el mur o els propis vestuaris.

La Regidora Aitana Mas manifesta que ens trobem davant d’una manca de manteniment reiterativa que fins i tot afecta a instal·lacions de nova construcció com el velódrom o el rocódrom amb deterioraments continus quan sols fa pocs anys que s’han construit.

A més de donar una imatge péssima i tercer mundista als esportistes veïns que ens visiten, els propis crevillentins i crevillentines som els que hem de suportar una ineficacia i ineficiencia diaria de l’àrea d’esports d’aquest ajuntament.

Per a Compromís per Crevillent és de jutjat de guardia que el regidor d’esports i l’Alcalde es passen el dia dient que faran instal·lacions que després mai han arribat o possant parches a certes mancances quan després no són capaços de matindre les infraestructures ja existents amb un mínim de decència.

Amb la quantitat d’esportistes que té la nostra población resulta com a mínim sorprenent que els tinguen en tan poca consideració ja que Crevillent no sols té jugadors de futbol sino altres esportistes amb esports minoritàris que també necessiten d’unes instal·lacions en condicions per poder desenvolupar el seu esport.

Compromís

No hay comentarios:

Publicar un comentario